Prullenbakken 60 tot en met 69 liter

De prullenbakken van 60 liter bestaan in allerlei vormen en kleuren. Ga je voor een blikvanger of een mooie neutrale kleur? Je kiest eenvoudig een model dat past in jouw keuken of voor op kantoor. Daarnaast is een afvalbak van 60 liter uitermate geschikt voor een huishouden met meerdere personen.


Pedaalemmers, sensor afvalemmers en duo prullenbakken van 60 liter

Een afvalemmer van 60 liter is een populair prullenbakformaat. Er zijn diverse modellen in dit formaat verkrijgbaar van duo prullenbakken tot een sensor / touch variant en pedaalemmers van 60 liters. Met een duo pedaalemmer van 2x30 liter of een trio prullenbak van 3x20 liter scheid je makkelijk het afval door de meerdere binnenemmers. Een prullenbak met sensor van 60 liter is de ideale oplossing wanneer je de afvalemmer wilt openen met een makkelijke hand- of voetbeweging, zonder dat je deze hoeft aan te raken.

Merken en aanbiedingen 60 liter prullenbakken

Er zijn 60 liter prullenbakken van verschillende merken, denk aan Brabantia, EKO, Joseph Joseph, Homra en Simplehuman. Deze merken bieden uiteenlopende kleuren en materialen aan. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar een goedkope afvalemmer van 60 liter in het zwart of RVS? Bekijk dan snel het assortiment van onze aangesloten webshops en vindt de beste aanbieding.

Prullenbakdirect.nl gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze privacy pagina.