Brabantia prullenbakken

Brabantia prullenbakken zijn een begrip in afvalbakkenland. Het Brabantse merk bestaat al meer dan 100 jaar en is dan ook voor velen een bekend gezicht in de keuken en/of badkamer. Lees meer »


Kwalitatieve, functionele en stijlvolle Brabantia afvalbakken

Prullenbakken van Brabantia gaan met de tijd mee en zijn functioneel, maar ook stijlvol. Daarnaast zijn de afvalbakken van hoogwaardige kwaliteit en krijg je bij aankoop altijd 10 jaar garantie. De zwarte Brabantia afvalemmers zijn net als de roestvrijstalen varianten erg populair, maar ook de gekleurde prullenbakken zijn erg in trek. Denk hierbij aan kleuren als wit, zilver, grijs en rood, maar ook hippe, eigentijdse kleuren zoals mintgroen.

Bekende modellen

Brabantia heeft een aantal bekende modellen in haar assortiment: de Brabantia newIcon, de Brabantia Touch Bin en de Brabantia Bo Touch Bin. De Brabantia newIcon pedaalemmers heeft een iconisch ontwerp en is daarom een schoonheid voor in je keuken of badkamer. Ook is de nu Brabantia Touch Bin een echte klassieker. Dit model heeft een handig touch-systeem, met een lichte druk op de deksel open en sluit je de touch bin. De Brabantia Bo Touch Bin heeft alles wat je nodig hebt om gemakkelijk afval te scheiden door de 2 of 3 binnenemmers.

Brabantia (duo) afvalemmer in 30 of 60 liter

De Brabantia prullenbakken van 30 liter zijn geschikt voor huishoudens tot en met drie personen. Door te kiezen voor een 30 liter Brabantia afvalbak met een huishouden van maximaal 3 personen, hoef je niet te vaak de vuilniszak te vervangen. Woon je met meer personen samen? Kies dan voor een Brabantia 60 liter afvalbak. Vaak zijn deze prullenbakken ook verkrijgbaar als duo of trio afvalemmer, waardoor je makkelijk je afval kan scheiden door de meerdere binnenemmers.

Brabantia prullenbakken aanbiedingen

Op Prullenbakdirect.nl vergelijk en kies je direct de beste Brabantia prullenbakken. Met ons ruime assortiment van betrouwbare webshops bieden wij jou een duidelijk overzicht van alle Brabantia pedaalemmers, touch bins, inbouw afvalemmers en duo afvalbakken die online te koop zijn, zodat jij de beste aanbiedingen vindt. Wil je dus een goedkope, maar toch kwalitatieve, functionele en stijlvolle Brabantia prullenbak kopen, dan ben je hier op het juiste adres.

Prullenbakdirect.nl gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze privacy pagina.