EKO prullenbakken

EKO biedt een ruim assortiment aan pedaalemmers, sensor afvalemmers en mooie touch prullenbakken. Daarnaast zijn er ook EKO prullenbakken verkrijgbaar met 2 of meer bakken waardoor je eenvoudig afval kunt scheiden. Lees meer »

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €29.99.Huidige prijs is: €21.70.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €99.99.Huidige prijs is: €79.99.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €69.99.Huidige prijs is: €57.00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €109.99.Huidige prijs is: €89.00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €155.95.Huidige prijs is: €92.00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €121.00.Huidige prijs is: €115.00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €139.00.Huidige prijs is: €109.00.

Stijlvolle afvalbakken en pedaalemmers van EKO

De EKO prullenbak onderscheidt zich voornamelijk van zijn concurrenten door het strakke design. Stuk voor stuk moderne, strakke afvalbakken zonder onnodige extra’s. EKO afvalbakken en pedaalemmers zijn voorzien van een speciale coating waardoor er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Het grootste deel van de EKO prullenbakken gaat open door middel van een pedaal en de modernere modellen maken daarnaast gebruik van een motion control-sluiting. Naast pedaalemmers, heeft EKO ook een serie sensor prullenbakken in het assortiment van RVS.

EKO Sensible eco living

EKO heeft als motto "Sensible eco living" en streeft er dan ook naar haar prullenbakken milieubewust te produceren om zo bij te dragen aan een beter milieu. Daarnaast voldoet het volledige productassortiment aan de eisen van deze tijd, waarbij EKO staat voor kwaliteit, service en een betaalbare prijs. Samen met haar strakke designs maakt dit de EKO prullenbak tot een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een afvalemmer.

EKO prullenbakken aanbiedingen

EKO heeft een uitgebreid assortiment prullenbakken en pedaalemmers, waaronder hun bekendste modellen: de EKO E-Cube, de EKO EcoCasa en de EKO Belle Deluxe. Wacht niet langer en bekijk direct het ruime assortiment van betrouwbare webshops, zodat jij de beste aanbieding vindt.

Prullenbakdirect.nl gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze privacy pagina.