Wesco prullenbakken

Wesco prullenbakken zijn er in allerlei soorten en maten: groot, klein, rond, vierkant en in talloze kleuren. Al meer dan 150 jaar maakt Wesco diverse functionele high-end producten, waaronder afvalemmers. Lees meer »


Wesco afvalemmers en pedaalemmers

Een prullenbak is een onmisbaar accessoire voor iedere keuken. Naast zijn functionele doel – het netjes houden van de keuken – kan een afvalbak ook een ander doel dienen: het opsieren van de ruimte waarin hij staat. Om die reden heeft Wesco dan ook gekozen voor toffe kleuren zodat je prullenbak of pedaalemmer een échte blikvanger wordt. De onmiskenbare, kleurrijke designs geven een speciale touch aan elke keuken of badkamer.

Ruim assortiment Wesco prullenbakken

Ben je op zoek naar een mooie afvalbak voor in je keuken of badkamer? Dan ben je bij Wesco aan het juiste adres. Wesco prullenbakken zijn niet alleen erg stevig dankzij de roestvrijstalen behuizing, er zijn ook nog eens talloze soorten waaruit je kunt kiezen: pedaalemmers, push prullenbakken, afvalscheidingsprullenbakken en inbouw afvalemmers. Kies voor een neutrale zwarte of witte afvalbak van Wesco of ga voor een opvallend knalkleurtje. Of je nu een klassieke of moderne keuken hebt, er is voor elk wat wils!

Wesco klassiekers

Met zijn 150 jaar ervaring heeft Wesco inmiddels al heel wat afvalemmers op de markt gebracht. Elke Wesco prullenbak heeft zo zijn unieke eigenschappen. Zo worden de Wesco Kickmaster en Wesco Kickboy series bediend met een pedaal. Daartegenover opent de klep van de Wesco Pushboy zich door ertegenaan te duwen. Voor welke Wesco afvalemmer je ook kiest, kwaliteit staat voorop! Wacht niet langer en bekijk direct het grote assortiment van betrouwbare webshops, zodat jij de beste aanbieding vindt.

Prullenbakdirect.nl gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze privacy pagina.