Wesco Kickmaster prullenbakken

De Wesco Kickmaster is rond en heeft een opening aan de bovenkant, waarbij twee kleppen naar de zijkant weg vallen en een ruime opening ontstaat. Door de ingebouwde demper sluiten de kleppen geruisloos. De prullenbak wordt bediend door middel van een stevig pedaal. Liever de afvalemmer openen met een push-systeem? Kijk dan eens naar de Wesco Pusboy of juist naar een ander model in het Wesco assortiment.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Verschillende uitvoeringen Wesco Kickmaster modellen

De Wesco Kickmaster is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er de classic line soft uitvoering van 33 liter. Deze pedaalemmer is zeer geschikt voor huishoudens van 2 á 3 personen. Verder wordt de Kickmaster uitgevoerd in een Junior model van 12 liter. Deze Wesco Kickmaster Junior is ideaal voor op de badkamer, toilet of slaapkamer. Tot slot is er nog de Wesco Kickmaster Maxi in een uitvoering van 40 liter.

Wit, (mat) zwart of toch een knallende kleur Wesco Kickmaster

Naast de diverse uitvoeringen in inhoud, is de Wesco Kickmaster ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je voor een (mat) zwarte uitvoering, een witte of zilveren Kickmaster pedaalemmer of ga je toch voor een meer knallende kleur als rood, blauw, mint groen of geel? De keuze is ruim, bekijk daarom snel het assortiment Wesco Kickmaster pedaalemmers van betrouwbare webshops en vindt de beste aanbieding.

Prullenbakdirect.nl gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze privacy pagina.